Reparatie

Reparatie is vaak mogelijk, en altijd goedkoper!

De gemiddelde levensduur van een computer is 8-10 jaar. Daarbij zijn de prijzen van computers de afgelopen tijd fors gestegen. Waardoor je je afvraagt: “is het wel nodig om de computer te vervangen?”. 

Bovendien werkt een nieuwe computer weer helemaal op een andere manier en alle instellingen en programma’s moeten meegenomen worden – als dat al mogelijk is.

Na de reparatie van uw huidige computer blijft u werken met uw vertrouwde omgeving en programma’s.

Tevens kunnen wij u meer vertellen over de achtergronden
van het probleem en leggen uit wat u kunt doen om schade in de
toekomst te voorkomen.

De globale onkosten van een reparatie zijn € 300,-

Account:

Voor veel websites is het tegenwoordig noodzakelijk een klanten-account te hebben. Of een account verwijst naar een ander account. Bijvoorbeeld bij DigID en de Corona Check app. Hier helpen we u bij of maken een degelijk overzicht van uw ingestelde gebruikersnamen, wachtwoorden of andere persoonlijke gegevens.

Teamviewer

Met Teamviewer kunnen we u tevens op afstand van dienst zijn. Teamviewer is een programma dat wij gebruiken om op afstand te “verbinden”. Het programma werkt via een beveiligde verbinding tussen uw computer, de teamviewer-server en onze computer. Dit noemen ze een “tunnel”. Er worden geen programma’s op uw computer geïnstalleerd, want we werken via de Teamviewer Quick Support – app. Het enige dat de app doet is uw computer “aanwijzen” (via internet) aan onze computer. Eenmalig.

Instructie

Er komt een docent naar u toe of we maken een telefonische afspraak (via Teamviewer) om uw computer optimaal in te stellen. Daarna doet u het na.
Tevens maken we samen met u een stappenplan zodat u voortaan perfect weet wat u moet doen, in welke volgorde.