Onderhoud

Met een onderhoudscontract heeft u altijd een goed en veilig werkende computer, tevens heeft u dan altijd computerhulp paraat.

We zorgen er namelijk voor dat er periodiek een computer APK wordt uitgevoerd:  dat alles goed is en goed blijft. Tevens adviseren en assisteren we u op afstand. Via Teamviewer (dit is een programmaatje dat veel wordt gebruikt om op afstand mee te kunnen kijken op het beeldscherm).

Een onderhoudscontract is vanaf 13 euro per maand.

Account:

Voor veel websites is het tegenwoordig noodzakelijk een klanten-account te hebben. Of een account verwijst naar een ander account. Bijvoorbeeld bij DigID en de Corona Check app. Hier helpen we u bij of maken een degelijk overzicht van uw ingestelde gebruikersnamen, wachtwoorden of andere persoonlijke gegevens.

Teamviewer

Met Teamviewer kunnen we u tevens op afstand van dienst zijn. Teamviewer is een programma dat wij gebruiken om op afstand te “verbinden”. Het programma werkt via een beveiligde verbinding tussen uw computer, de teamviewer-server en onze computer. Dit noemen ze een “tunnel”. Er worden geen programma’s op uw computer geïnstalleerd, want we werken via de Teamviewer Quick Support – app. Het enige dat de app doet is uw computer “aanwijzen” (via internet) aan onze computer. Eenmalig.

Instructie

Er komt een docent naar u toe of we maken een telefonische afspraak (via Teamviewer) om uw computer optimaal in te stellen. Daarna doet u het na.
Tevens maken we samen met u een stappenplan zodat u voortaan perfect weet wat u moet doen, in welke volgorde.